Een tiny house aankopen? Kom eerst even langs!

Denk je erover na om een tiny house aan te kopen en zoek je daarvoor nog een geschikte partner? Dan loont het de moeite om op een van onze algemene bezoekmomenten langs te komen. Tijdens zo’n sessie geven we je een rondleiding in ons atelier, waarbij je onze huisjes kan bezichtigen. Daarbovenop delen we op deze momenten heel wat know-how en ervaring en ga je heel wat wijzer weer naar huis.

Als je daarna beslist om volgende stappen te zetten met Tiny House Belgium, starten we een individueel traject op (zie onderaan op deze pagina).

Voor een algemeen bezoekmoment kunnen er zich maximaal vijftien personen per sessie inschrijven. Eén inschrijving geldt voor één project en kost 20 euro. Het is dus mogelijk om als koppel of met meerdere personen langs te komen met één inschrijving.  In het geval van annulatie kan je maximaal nog € 15,00 recupereren. Gelieve je geplande bezoekmoment minstens 48 uur op voorhand te annuleren via evenementen@tinyhousebelgium.be.

Hieronder vind je alle algemene bezoekmomenten opgelijst:

Let er wel op dat ons atelier niet verwarmd wordt, dus draag ’s winters zeker aangepaste kledij.

Loading...
 

De tarieven van een individueel traject

Bij de opstart van een individueel traject gieten we je wensen en ideeën in een 3D-model dat uitgewerkt wordt in SketchUp. Daarbij delen we onze ervaring om tot een uitgedacht ontwerp te komen. Aan de hand van dat ontwerp maken we ook een offerteberekening. Die ligt aan de basis van een verdere samenwerking.

Kies je voor een individueel traject in navolging van een algemeen bezoekmoment betaal je 500 euro. Indien je nog niet op een algemeen bezoekmoment aanwezig geweest bent dan rekenen we 700 euro. Deze meerprijs weerspiegelt zich in een halve dag kennismaking, algemene uitleg en rondleiding in ons atelier.

Na aankoop van je individueel traject nemen we binnen de 3 werkdagen contact op met je om een eerste ontwerpsessie in te plannen.

Wat is inbegrepen in een individueel traject?