Een tiny house aankopen? Kom eerst even langs!

Denk je erover na om een tiny house aan te kopen en zoek je daarvoor nog een geschikte partner? Dan loont het de moeite om op een van onze algemene bezoekmomenten langs te komen. Tijdens zo’n sessie geven we je een rondleiding in ons atelier, waarbij je onze huisjes kan bezichtigen. Daarbovenop verschaffen we je alle nodige praktische informatie. Als je daarna beslist om met ons in zee te gaan, starten we een individueel traject op.

Hieronder vind je alle algemene bezoekmomenten opgelijst:

Let er wel op dat ons atelier niet verwarmd wordt, dus draag ’s winters zeker aangepaste kledij.

Loading...
 

De tarieven van een bezoekmoment

Er zijn bij ons drie opties:

Voor een algemeen bezoekmoment kunnen er zich maximaal vijftien personen per sessie inschrijven. Eén inschrijving geldt dus voor één project. Het is wel mogelijk dat je je als koppel of met meerdere personen opgeeft. In het geval van annulatie kan je maximaal nog € 15,00 recupereren. Gelieve je geplande bezoekmoment minstens 48 uur op voorhand te annuleren via evenementen@tinyhousebelgium.be.

Bij de opstart van een individueel traject gieten we je wensen en ideeën in een 3D-model dat uitgewerkt wordt in SketchUp. Daarbij geven we heel wat feedback en delen we onze knowhow om tot een uitgedacht ontwerp te komen. Aan de hand van dat ontwerp maken we ook een prijsberekening. Die ligt aan de basis van een verdere samenwerking.

Wat is inbegrepen?