Bezoek Tiny House Belgium

Wij krijgen wekelijks tientallen verzoeken voor bezoeken bij Tiny House Belgium. Omdat ook wij op het einde van de maand rond moeten komen is het helaas onhaalbaar om iedereen gratis te kunnen ontvangen. In dat geval zouden wij de werkuren voor deze bezoeken moeten doorrekenen aan onze concrete klanten door onze prijzen op te slaan. Aangezien het niet de bedoeling kan zijn dan onze concrete klanten opdraaien voor deze vrijblijvende bezoeken zijn wij dus genoodzaakt om hier een vergoeding voor te vragen.

Deze kostprijs bedraagt 40 euro/u (incl BTW). Indien het bezoek tot een project of aankoop in de webshop leidt wordt deze kost afgetrokken van de aankoop. Het is voor concreet geïnteresseerden dus slechts een voorschot en geen kost.

Laden...
 

Tiny House Belgium uit Destelbergen

Contactgegevens

Heeft u een vraag? Blader dan gerust door de veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden op uw vraag? Contacteer ons dan via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. U kan ons bereiken van maandag tot vrijdag tussen 09.00 u. – 12.00 u. & 13.00 u. – 17.00 u

Wegens grote drukte en overbevraging zijn we momenteel beperkt bereikbaar via onze algemene kanalen. Bij concrete interesse boek je best een afspraak in via de website. Na een eerste kennismaking worden persoonlijke contactgegevens uitgewisseld die efficiënte communicatie mogelijk maakt.

Telefoon

Openingsuren

Uitsluitend op afspraak

Stel hier uw vraag

Contacteer ons