Tiny Tours

Omdat het niet vanzelfsprekend is om vreemden inkijk te geven in jouw persoonlijk leven en omdat voor sommige van onderstaande bewoners hun kennis en ervaring over tiny living delen deel uitmaakt van hun zelfstandige activiteit wordt er een vergoeding van 40 euro/u gevraagd voor deze bezoeken. Indien het bezoek leidt tot een aankoop van meer dan 500 euro bij Tiny House Belgium wordt de kost van jouw bezoek in mindering gebracht bij deze aankoop.

Marion, regio Brugge

Eind 2017 werd mijn huisje gebouwd bij Tiny House Belgium. Als onderdeel van mijn professionele activiteiten heb ik er voor gekozen om mijn passie en enthousiasme voor Tiny Houses ook met anderen te delen. Ben je nieuwsgierig naar het leven in een Tiny House? Maak dan zeker een afspraak zodat ik mijn huisje voor jou openstel en mijn ervaringen met jou kan delen.

Contact: bronmarion.home.blog

Sieglinde, regio Brugge

Breng al je nieuwsgierigheid mee naar Damme en vraag alles wat je maar wil weten over het leven in een Tiny House. Trek alle kasten en deuren open. Ik neem geen blad voor de mond en help je ontdekken of leven in een Tiny house ook iets voor jou kan zijn. ​
Een afspraak maken kan via: Lindeland

Chris, regio Gent

Mijn Tiny House maakt deel uit van de tijdelijk invulling op de site van de meubelfabriek in Gent, een project in samenwerking met de stad Gent. Ik vertel met veel plezier over hoe het tiny wonen mij bevalt en geef je graag een kleine rondleiding.
Contact: chris.monten@hotmail.com